راه اندازی رستوران در تبریز بصورت کاملا حرفه ای و تخصصی از صفر تا صد توسط گروه سرآشپزان برتر. دایر نمودن یک رستوران و یا مشاغل مرتبط با صنعت غذا یکی از پر طرفدار ترین کسب و کارهای امروزی است که اغلب با استقبال مشتریان مواجه می گردد. از این رو بسیاری از سرمایه داران می خواهند که به نوعی در این حوزه ی کاری وارد شوند اما اکثریت آن ها نسبت به ریزه کاری، پیچیدگی ها و جزییات این شغل آگاهی ندارند. راه اندازی رستوران به همان اندازه ای که جذاب و درآمد زا به نظر می رسد، نیازمند یک برنامه ریزی حرفه ای است تا بتوان در این عرصه ماندگار شد و همواره در رقابت سالم با سایر همکاران و رقبا باقی ماند. برای شروع این کسب و کار داشتن سرمایه و بودجه ی مالی کافی بسیار مهم است اما کافی نیست. آنچه که لازم و ضروری می باشد، داشتن اطلاعات و تجربه ی کافی است و بدیهی است که تمامی کسانی که قصد راه اندازی رستوران را دارند، از این تجربه برخوردار نباشند؛ به همین دلیل گروه سرآشپزان برتر با دارا بودن سوابق درخشان در این زمینه آماده ی راهنمایی و همکاری با کسانی است که چنین ایده و هدفی را در سر دارند.
برای راه اندازی رستوران در شهر تبریز چه باید کرد؟
یکی از مهم ترین تصمیمات در این زمینه، انتخاب شهر، منطقه ی جغرافیایی و محله ی مناسب برای آغاز به کار چنین کسب و کاری است. مطمئنا شما به عنوان یک مخاطب از تاثیر محل برپایی یک رستوران بر میزان جذب مخاطب و مشتری آن آگاه هستید و در یک نگاه کلی فکر می کنید که اگر چنین شغلی در شلوغ ترین و پر رفت و آمد ترین خیابان های اصلی دایر شود، بدون شک تا پایان مسیر موفقیت پیش خواهد رفت اما مسئله به همین سادگی نیست و موارد مختلفی می تواند بر ماندگاری یک کسب و کار موثر باشد. اگر قصد راه اندازی رستوران در تبریز را دارید، باید نسبت به ویژگی های تاریخی، توریستی و گردشگری، فرهنگی، مذهبی و …. مرتبط با این شهر آگاهی های لازم را کسب کنید. به میزانی که یک منطقه از محوبیت بیشتری برخوردار باشد، بدیهی است که کسب و کار شما مشتریان بیشتری خواهد داشت اما اینکه مشتری های شما در شهر تبریز از چه قشری، با چه سلایقی و با چه سطح اقتصادی هستند نیز، می تواند یکی از مهم ترین مواردی باشد که حتما لازم است به آن توجه نمایید.
جاذبه های شهر تبریز و تاثیر آن بر موفقیت راه اندازی رستوران
بدون شک در هر شهری مناطق مختلفی وجود دارد که از هر لحاظ با منطقه ی دیگر متفاوت است. شناسایی این تفاوت ها می تواند باعث شود که شما انتخاب های بهتری داشته باشید. لازم است که اطلاعات جامعی در مورد موقعیت شهری ، جمعیت، سطح توقعات مردم منطقه ، حضور رقبا ، فرهنگ و ذائقه مردم ، توان مالی مردم آن منطقه و … به دست آورید؛ برای مثال اگر در محله ای از شهر تبریز از لحاظ دکوراسیون، سرویس دهی، منوی غذایی و سبک همانند آن چه شما قصد پیاده سازی آنرا دارید، رستورانی وجود نداشته باشد، قطعا رستوران شما بسیار به چشم خواهد آمد و البته تنها تکیه کردن به این مورد نکته ی جامعی برای انتخاب محله و منطقه برای راه اندازی این کسب و کار نیست و باید به برخی موارد مهم نیز توجه نمایید؛ مثلا سطح اقتصادی و در آمدی مردم ساکن در آن محله، نزدیکی آن به خیابان های اصلی، بناهای تاریخی (بازار تبریز، مسجد کبود شاه، ارگ تبریز و …) و فضاهای تفریحی و گردشگری مثل ( پارک شاه گلی، روستای کندوان، پارک ملی کنتال، جنگل ارسباران و … ). طبیعتا اگر منطقه ای که برای راه اندازی رستوران انتخاب می نمایید، به این فضاها نزدیک تر باشد، روزانه مشتریان بیشتری خواهید داشت که بخش عمده ی آن ها را نیز توریست ها و گردشگران تشکیل می دهند.
مهم ترین مرحله ی راه اندازی رستوران در شهر تبریز
تخمین هزینه های کلی برای راه اندازی رستوران
به هر میزانی که بودجه ی مالی داشته باشید، لازم است که هزینه های جاری در این پروژه را تخمین بزنید تا با مدیریت بیشتری برا این موضوع پیش بروید. زمانی که درجه کیفی و میزان سرمایه گذاری اولیه مشخص گردد، اجرای مراحل بعدی راه اندازی رستوران در تبریز آسان تر خواهد بود. مواردی از قبیل میزان مساحت مورد نیاز ( رهن و اجاره یا خرید ) ، میزان امکانات لازم برای برپایی این شغل، طراحی دکوراسیون داخلی، خرید تجهیزات آشپزخانه و سرویس های پذیرایی، خرید میز و صندلی و .. ، هزینه های مرتبط با تبلیغات، هزینه های مربوط به استخدام پرسنل رستوران و ….. همگی از مواردی هستند که در این مرحله باید به صورت حدودی تخمین زده شده و مورد توجه ی کافی قرار گیرند. اجرای این مرحله را باید به یک شخص یا گروه با تجربه و متخصص در زمینه ی راه اندازی رستوران در تبریز سپرد، برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با گروه سر آشپزان برتر تماس بگیرید.
بدون دیدگاه