فودکورت یک کسب و کار حرفه ای، جامع و مستقل است که شما می توانید به عنوان یک سرمایه گذار در آن فعالیت داشته باشید. فعالیت در قالب یک کارآفرین و موسس این بیزینس، به عنوان یک شریک در سرمایه گذاری و همچنین به عنوان یکی از برند های غذایی فعال در آن امکان پذیر است و در هر صورت، گروه سرآشپزان برتر می تواند راهنمای شما در این امر مهم باشد. میزان سرمایه ی مالی شما قطعا یکی از موارد مهم و اثر گذار در این زمینه خواهد بود. به دست آوردن اطلاعات دقیق و کامل از جمله مهم ترین نیاز هایی است که در بدو شروع فعالیت در زمینه ی راه اندازی فودکورت باید به طور جدی به آن بپردازید. پیشنهاد مجموعه ی ما به شما عزیزان این است که برای راه اندازی فودکورت در کاشان تنها به دانسته های خود اکتفا نکنید و از مشاوره با کارشناسان با تجربه ی گروه سرآشپزان برتر نیز بهره مند شوید.
ایا کاشان برای راه اندازی فودکورت، شهر مناسبی است؟
امروزه با توجه به ازدیاد جمعیت و همچنین افزایش نیاز های مردم طبیعتا برپایی کسب و کارهای جدید ایده ی بسیار خوبی است اما باید به این نکته توجه داشت که آن بیزینس تا چه حد مورد تقاضای عموم است. مشاغلی که در حوزه ی غذا فعال هستند، به خوبی به این نکته واقفند که نیاز مخاطبان به چنین کسب و کارهایی همیشگی است و بر این اساس و بدون در نظر گرفتن منطقه ی جغرافیایی و مزایا و معایب آن، راه اندازی فود کورت یکی از بهترین و سودآور ترین ایده های اجرا شده در سال های اخیر بوده است. حال به این مطلب می رسیم که منطقه و شهر های مختلف چه تفاوت هایی با یکدیگر دارند و کدامیک از ظرفیت بیشتری برای کمک به افزایش مشتریان یک بیزینس جدید بهره مند هستند. بدیهی است که پایتخت و شهر های بزرگ و مناطقی که به لحاظ جاذبه های تاریخی، مذهبی، تفریحی و توریستی پر رفت و آمد تر هستند، اولین گزینه برای راه اندازی فود کورت محسوب می شوند. شهر کاشان نیز با داشتن قدمت دیرینه، بناهای تاریخی، بازار قدیمی، نزدیکی به کویر های مهم، فعالیت در زمینه ی برگزاری مراسم گلاب گیری، نزدیکی به آبشار و منطقه ی ییلاقی نیاسر یکی از منطقه های جغرافیایی توریست پذیر محسوب می شود؛ پس زمینه ی لازم برای برپایی مشاغلی نظیر فودکورت فراهم می باشد.
آیا فودکورت صرفا مکانی برای گردهمایی برند های مختلف فست فود است؟
ممکن است بیشتر افراد فکر کنند که اگر به چنین فضایی مراجعه کنند، فقط باید فست فود سفارش دهند و انتخاب های آن ها محدود می شود اما ان گونه نیست چرا که food court مکانی است برای فعالیت انواع برند های فعال در زمینه ی غذایی و حتی می تواند شامل غرفه هایی باشد که غذا های مخصوص و محلی شهر کاشان را تهیه و سرو می نمایند؛ بنابراین این کاملا ایده ی شماست که چه مجموعه هایی را در کنار یکدیگر جمع کنید و در کل ارائه دهنده ی چه سطحی از کیفیت غذایی به مشتریان باشید. درست است که در سال های اخیر ذائقه ی غذایی مردم تغییراتی داشته است اما هنوز هم خوراکی های سنتی و غذای اصیل ایرانی برای افراد مختلف و به ویژه توریست های داخلی و خارجی جذاب خواهد بود. گروه سرآشپزان برتر عقیده دارد که یکی از مهم ترین اصول راه اندازی فود کورت، رستوران، فست فود و کافی شاپ این است که سعی در حفظ هویت داشته باشید و به هر شکلی که شده بخشی از اصالت ایرانی را چاشنی کسب و کارتان کنید. اینکه چگونه و با در نظر گرفتن چه موازینی می توان چنین اقدامی کرد، نکته ی بسیار مهمی است که کارشناسان ما در جلسات تخصصی مشاوره به متقاضیان ارجمند ارائه خواهند داد.
فودکورت یک فضای خانوادگی و همه پسند در شهر کاشان
چنین کسب و کاری می تواند مورد توجه تمام اقشار و تمام سنین قرار بگیرد؛ چرا که این محیط، فضایی است خانودگی و هیچ گونه محدودیتی در آن وجود ندارد. همچنین برخی از food court ها در کنار مجموعه های دیگر نظیر مرکز خرید و فروشگاه، سالن سینما و تئاتر، شهربازی و مکان های تفریحی واقع شده اند که همین موضوع باعث می شود به میزن محبوبیت آن و استقبال افراد مختلف از آن افزوده گردد. توجه به برخی از موارد نظیر متنوع بودن انواع و سبک های غذا های قابل ارائه در فودکورت، روش سرو به صورت سلف سرویس، نورپردازی کافی و دکوراسیون کاربردی و …. می تواند باعث شود که توجه مخاطبان به این کسب و کار افزایش یابد و طبیعتا این امر بر روی میزان فروش و سودآوری آن نیز اثرگذار خواهد بود؛ چرا که یکی از دلایل اصلی راه اندازی فودکورت در کاشان همین مورد بسیار مهم است.
بدون دیدگاه