یکی از پر طرفدار ترین غذاهای قابل ارائه در تمامی فست فود ها، پیتزا می باشد و اگر شما می خواهید در این بیزینس مشغول به کار شوید، در مرحله ی خرید تجهیزات حتما نیاز به خرید یک فر برای پختن انواع پیتزا دارید. همان طور که می دانید این غذای خوشمزه انتخاب اول بسیاری از کسانی است که برای صرف غذا در خارج از منزل به فست فود ها مراجعه می کنند و البته به صورت روزانه افراد زیادی نیز این غذا را به صورت تلفنی یا آنلاین سفارش می دهند؛ بنابراین برای اینکه بتوانید پرطرفدارترین خوراکی ها را به مشتریان خود ارائه دهید، حتما باید با دقت و توجه کامل یک فر پیتزا خریداری نمایید و این کار یکی از کار های اولیه ای که در پروسه ی راه اندازی فست فود باید انجام شود.
با توجه به انواع مختلف این دستگاه که در اکثر فروشگاه های ارائه دهنده ی تجهیزات آشپزخانه صنعتی موجود هستند، ممکن است انتخاب و خرید برای شما سخت شود؛ پس لازم است که قبل از اقدام برای خرید ابتدا اطلاعاتی در مورد انواع این تجهیز و ویژگی ها و بهترین برند سازنده ی فر پیتزا کسب نمایید. گروه سر آشپزان برتر در این مقاله قصد دارد به شما اطلاعاتی ارائه دهد که از طریق آن بتوانید انتخاب راحت تر و آگاهانه تری در این خصوص داشته باشید. در ابتدا توضیحاتی در مورد انواع فر پیتزا خواهیم داد و در نهایت پارامتر هایی که در هنگام خرید باید به آن ها توجه داشته باشید را بیان خواهیم کرد.
انواع فر پیتزا برای فست فود ها و آشپزخانه های صنعتی
فرهایی که برای پخت پیتزا مورد استفاده قرار می گیرد معمولا به چهار نوع مختلف تقسیم بندی می شوند و از این میان سه مورد از آن ها استفاده و کاربرد بیشتری دارد که در ادامه به بررسی آن ها خواهیم پرداخت.
- انواع ریلی: یکی از بهترین نوع فر پیتزا می باشند و این دستگاه ها دارای محفظه ای هستند که پیتزا روی نوار ریلی آن حرکت کرده و پس از گذشتن از محفظه ی داخلی دستگاه پخته می شود. این مدل مزیت ها و معایب مختلفی دارد که از مهم ترین مزیت های آن می توانیم به کیفیت بالای پخته شدن مواد غذایی اشاره کنیم. معایب آن عبارت است از این که صرفا برای فست فود های کوچک طراحی شده اند و ظرفیت محدودی دارند؛ بنابراین اگر مشتریان و سفارشات زیادی دارید این دستگاه برایتان مناسب نمی باشد.
- انواع آجری: این نوع همانند اجاقی است که در نانوایی ها برای پختن نان استفاده می شود و همان طور که از اسمشان مشخص است از آجر و مواد مقاوم ساخته شده است. این نوع از فر پیتزا توانایی تحمل حرارت های بالا را دارد و دارای ظرفیت بالایی نیز می باشد و می توان برای محیط ها و فست فود های بزرگ از آن ها استفاده کرد. از مزیت های آن می توانیم به این مورد اشاره نماییم که زمان کم تری برای پخت پیتزا نیاز خواهد بود.
- انواع صندوقی یا طبقه ای: عملکرد این مدل همانند یک فر معمولی است، با این تفاوت که دارای محفظه ها و طبقات مختلفی می باشد و این ویژگی می تواند باعث شود که این دستگاه ظرفیت بالایی داشته باشد. انواع فر پیتزا صندقی در مقایسه با سایر دستگاه ها هزینه و قیمتی کمتری دارند و کارآیی مشابه با سایر نمونه ها را به شما ارائه می دهد؛ بنابراین شما در زمان خرید ابتدا باید مشخص کنید که چه دستگاهی و با چه ویژگی هایی نیاز دارید و با توجه به بودجه و سرمایه ای که برای خرید تجهیزات فر پیتزا در فست فود در اختیار دارید، بهترین مدل را تهیه و خریداری نمایید.
بدون دیدگاه